OPREMANJE KOMPLETNOG ENTERIJERA

Ukoliko želite da opremite nameštajem novi stan, ili u postojećem promenite ambijent, sigurno se nalazite pred problemom izbora.

Mi smo tu da ga rešimo.

Ideje i želje koje Vi imate, zajedno sa našim znanjem i iskustvom, kombinacija su koja garantuje uspeh.
Pozivamo Vas da se upoznamo. Predstavićemo Vam naš proizvodni program i mogućnosti, a zatim ćemo razmeniti sve informacije neophodne da vaš dom ili radni prostor dobije izgled kakav želite. Imajte u vidu da proizvodimo nameštaj za predsoblja, kuhinje, spavaće sobe, dečije sobe, trpezarije, radne sobe, u svim kombinacijama materijala, po vašoj meri.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našim predlozima u skladu sa Vašim željama i potrebama, a zatim i kvalitetom kompletne usluge.

Ilustracije radi, razmislite o sledećim idejama, na način kako to čini naš stručni tim.

Stil koji dominira u enterijeru, na primer, može da bude obogaćen komadom koji mu ne pripada. Pogledajte našu ponudu, pokušajte da kombinujete naizgled nespojivo, i doći ćete do originalnih rešenja. Ukoliko je nameštaj moderan, samo jedna stolica najvišeg kvaliteta klasičnog dizajna može da ostavi izvanredan utisak.
Da li znate koliko su boje važne za svaku prostoriju i kako ih rasporediti u stanu? Vi svakako imate kolor paletu koja Vas inspiriše, opušta, boje koje želite da vidite oko sebe… Imajte na umu da ponekad mala razlika u tonu čini da čitav stan zablista, dobije dodatnu toplinu, ili mističnost, po Vašoj želji.

Materijali su podjednako važni, a njihovo kombinovanje još složenije. Stručnjaci koji se decenijama bave proizvodnjom nameštaja, i prate svetske trendove i najnovija rešenja, predložiće Vam prikladnu kombinaciju za drvo, mebl štof, metalne okove koje izaberete. Ponekad se neverovatni efekti postižu neutralnim bojama uz variranje tekstura.

Poznajete li načine na koje može da se istakne detalj jednostavnom upotrebom oblika, kvaliteta materijala i boje? Znate li kako uklopiti delove nameštaja koje posedujete sa novim…

Kreativnost u uređenju i opremanju kompletnog enterijera je sve navedeno, i mnogo više od toga.
Naš zajednički cilj je da izbor nameštaja Vašem domu doda vrednost, lepotu i sklad!

Očekujemo Vas!