KOMAD NAMEŠTAJA PO ŽELJI

Videli ste lep komad nameštaja u časopisu, na internetu, kod prijatelja, ali biste dodali poseban detalj, promenili veličinu, boju, materijal, oblik? Imate prostor neobičnih dimenzija u kući ili kancelariji, komplikovan za opremanje? Ili jednostavno želite da posedujete originalan komad nameštaja, vrhunskog kvaliteta, koji bi trajao generacijama? Obratite nam se. Fabrika nameštaja Čarkić će, sa zadovoljstvom, napraviti nameštaj po Vašoj zamisli, želji i meri.

Dovoljno je da nam pošaljite upit i crtež, skicu sa dimenzijama, i mi ćemo Vas u najkraćem roku pozvati. Ako nemate mogućnost da nas kontaktirate na e-mail adresu, javite se telefonom, da se dogovorimo koji je najbolji način da nam upit i crtež dostavite.

Ukoliko želite da napravimo garnituru ili ležaj po Vašem dizajnu, na raspolaganju Vam je više desetina kvalitetnih uvoznih materijala – štofova, eko kože i prirodne kože, u različitim dezenima i bojama. Deo ponude možete videti u rubrici Štof karta, a kada nas posetite pokazaćemo Vam i mnogo više.

Pogledajte naš proizvodni program, možda baš tu dobijete ideje za novu i originalnu kombinaciju elemenata, samo za Vas.

I dalje ne možete da odlučite koji materijal, boja, dimenzije bi, za komad koji želite, bile najprikladnije? Stručni tim dizajnera Fabrike nameštaja Čarkić, sa gotovo tri decenije iskustva, je tu da Vam pomogne korisnim savetima.

Očekujemo Vas!

izrada komada namestaja po zelji